Luchthavenvervoer Antwerpen - Comfortabele luchthaventaxi's
21767
post-template-default,single,single-post,postid-21767,single-format-standard,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,no_animation_on_touch,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Een taxi nemen in Nederland

Nederland

Een taxi nemen in Nederland

Een taxi nemen in Nederland kan een praktische oplossing zijn voor uw woon-werkverkeer. Stel dat u naar uw neef wilt gaan die in een afgelegen Nederlands dorp woont. Je doet je onderzoek en zoekt uit hoe je bij de dichtstbijzijnde stad kunt komen. Maar dan wordt het openbaar vervoer koud. Is uw enige optie om de 2 uur durende wandeling over de velden te ondernemen? Dat is het niet: u kunt een taxi nemen! Lees verder om erachter te komen hoe.

REGELMATIGE NEDERLANDSE TAXIS

Hoe een taxi in NL
Helaas kun je in Nederland geen taxi op straat aanhouden, zoals in veel andere delen van de wereld. U kunt echter:

Bel een lokale taxiservice en boek een taxi voor jezelf
Neem een ​​taxi vanaf een taxistandplaats. Je vindt deze op alle grote Nederlandse treinstations
Vraag het personeel in een restaurant of hotel om een ​​taxi voor u te bestellen
Als u geen toegang hebt tot een van deze opties en u een beetje een oplossing vindt, bel dan: 0900 9292. Dit is het nummer van de Nederlandse reisplanner-site: 9292. Zij kunnen u in contact brengen met uw dichtstbijzijnde taxibedrijf.

Taxiprijzen in NL

Reguliere Nederlandse taxi’s gebruiken meters en rekenen ongeveer dezelfde tarieven
Wanneer uw taxirit begint, geeft de meter al een saldo van enkele euro’s weer. Dit zorgt er eenvoudigweg voor dat de bestuurder een minimumtarief krijgt
Voor bijzonder lange afstanden is het mogelijk om vooraf over een prijs te onderhandelen
Het is gebruikelijk om uw taxichauffeur een fooi te geven. Nederlanders verhogen meestal gewoon het bedrag op de meter tot een afgerond cijfer

NEDERLANDSE AANDELENTAXIS

Er is een speciaal type taxiservice in Nederland, bekend als ‘deeltaxi’ of ‘Share taxi’. Zoals je misschien al geraden hebt, kun je tegen een gereduceerd tarief een taxi delen met andere passagiers. Deze service is bedoeld om reizigers te helpen kleinere en meer afgelegen gebieden van Nederland te bereiken, vanaf treinstations. Dus, hoewel er op bijna alle treinstations in Nederland aandeeltaxi’s beschikbaar zijn, vind je ze misschien niet in de grootste steden. Er is in elke regio van Nederland een andere gedeelde taxiservice. Bel 0900 9292 om de dichtstbijzijnde te vinden.
Vermijd lang parkeren
Deze taxi’s brengen u van en naar alle Nederlandse luchthavens. Door ze te gebruiken, kunt u uzelf de moeite besparen om lang parkeren te regelen, uw bagage naar een aansluitende bus te slepen of u zorgen te maken over uw auto terwijl u weg bent!

De Schiphol Hotel Shuttle

Er is ook een Schiphol Hotel Shuttle-service. Dit brengt u naar vrijwel elk hotel in Amsterdam, vanaf luchthaven Schiphol. Volg gewoon de borden naar ‘Amsterdam shuttle desk’, die zich in Aankomst 4 bevindt (tegenover Starbucks) en koop een kaartje.

No Comments

Post a Comment