Luchthavenvervoer Antwerpen - Comfortabele luchthaventaxi's
21763
post-template-default,single,single-post,postid-21763,single-format-standard,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Een paar eenvoudige manieren om oplichting door luchthavens te voorkomen

Een paar eenvoudige manieren om oplichting door luchthavens te voorkomen

Niets verpest je smaak voor een nieuwe bestemming, zoals opgelicht worden of te veel betalen zodra je de luchthaven verlaat. Maar voordat je een beetje boos wordt en de bevolking van het hele land als boeven en criminelen afschrijft, is het belangrijk om te weten dat deze oplichting op luchthavens over de hele wereld gebeurt – in zowat elk land.

In 2010 werden meer dan 2.000 taxichauffeurs in New York City ervan beschuldigd hun klanten minstens één keer te hebben aangesloten. In plaats van het risico te lopen dat u wordt opgelicht uit een handvol van die kostbare reisdollars (die u kunt uitgeven aan een pina colada aan het zwembad), volgt u deze paar eenvoudige stappen om oplichting door luchthavens volledig te vermijden.

1. Vraag eerst uw hotel

Voorkant-Hotel-Bloemendaal-1920px

Wanneer u uw accommodatie boekt voor uw reizen, vraag dan zeker naar de opties voor de pendeldienst naar de luchthaven. Sommige hotels of pensions bieden gratis vervoer naar de luchthaven, terwijl anderen veilig en stressvrij vervoer bieden tegen een vast bedrag. Het kiezen van accommodaties met een gratis pendeldienst naar de luchthaven kan u veel geld besparen bij het reizen van en naar de luchthaven (twee $ 50 luchthaventaxi’s kunnen gelijk zijn aan een verblijf van één nacht in uw hotel).

2. Neem een ​​shuttlebus

Verlaag uw reiskosten ongeveer op de luchthaven door in een gedeelde shuttlebus te reizen. Vraag een medewerker van de luchthaven waar de shuttlebusjes buiten de luchthaven wachten en praat dan met de chauffeur over uw bestemming. De chauffeur neemt iedereen mee die in hetzelfde busje naar hetzelfde gebied gaat en hij laat u zelfs achter op de exacte locatie die u opgeeft.

3. Duik in uw bestemming met openbaar vervoer

Onderzoek het openbaar vervoer voordat je het huis verlaat. Als openbaar vervoer – zoals een trein- of bussysteem – veilig is in het gebied waar u reist, kan het een zeer goedkope manier zijn om in de cultuur en omgeving van uw bestemming te duiken. Als u nog steeds niet zeker weet hoe u het openbaar vervoersysteem van de stad moet gebruiken wanneer u aankomt, kan de informatiebalie van de luchthaven u in de goede richting wijzen.

4. Als een taxi de beste keuze is, doe dan uw onderzoek

Krijg een uitgebreid assortiment van hoeveel uw vervoer van de luchthaven naar uw bestemming zou moeten kosten voordat u van huis vertrekt. Vraag een vriend die naar de bestemming is geweest, zoek op Google en lees online forums of bel eenvoudigweg je hotel of eindbestemming om te vragen hoeveel een taxi vanaf de luchthaven moet zijn. Sites zoals TaxiPrices.com kunnen u zelfs laten weten hoeveel het kost om van verschillende grote luchthavens over de hele wereld naar hun stadscentrum te komen.

5. Deel een taxi

Wanneer u buiten de luchthaven staat om uw transport te kiezen, is het waarschijnlijk dat iemand anders dat ook is. Als u op weg bent naar een populair hotel, een toeristische bestemming of het stadscentrum, is er waarschijnlijk iemand die een taxi met u wil delen en ook hun reiskosten wil verlagen.

6. Kies altijd een taxi met vergunning

Taxi’s met een vergunning zullen hun taxichauffeursvergunning en foto in de cabine laten zien. Hoewel het kiezen van een taxi met vergunning niet noodzakelijkerwijs betekent dat u niet wordt opgelicht, is de kans groter dat u wordt opgelicht door een niet-geregistreerde bestuurder die buiten de luchthaven zit en ritten aanbiedt. Als de taxi een meter heeft, zorg er dan voor dat de bestuurder de meter opnieuw instelt voordat u vertrekt. Als de taxi geen meter heeft, moet u een prijs afspreken voordat u instapt en ervoor zorgen dat die prijs geldt voor al uw medereizigers en bagage – niet per persoon.

No Comments

Post a Comment